Zelfzorg is een belangrijke luxe.

 Op alle vlakken goed voor jezelf te zorgen is een kunst. Ik help je daar graag bij. 

Sophie Schaay

Mijn naam is Sophie, plantaardige voedingscoach, yogadocent & illustrator

Van kleins af aan was ik al geboeid door heerlijk eten en in de jaren erna groeide deze interesse in een gezonde lifestyle. Ik ben in 2016 afgestudeerd als natuurvoedingskundige aan het Kraaijbeekerhof in Driebergen. 

Tijdens mijn workshops krijg je nieuwe inzichten en kun je kennis opdoen hoe je voor je lichaam en geest kunt zorgen met onbewerkte plantaardige voeding.

Ik heb mijn yoga opleiding gevolgd bij Rise & Shine Yoga op het magische en spirituele eiland Ibiza. In de zomer van 2018 ben ik daar afgestudeerd als gecertificeerd yogadocent.

Ik zie yoga en meditatie als een mooi dagelijks ritueel om balans te vinden in de hedendaagse drukte. Ik geef verschillende soorten yoga o.a. yin/yang, yin en hatha yoga.

In mijn yogalessen hoop ik dat mijn deelnemers innerlijke rust  ontdekken, grenzen beter herkennen en dichter bij hun gevoel komen om datgene te gaan vinden waar ze gelukkig van worden.

Creatief bezig zijn is iets wat ik sinds mijn kindertijd al geweldig vond om te doen. Met name illustreren, geeft me heel veel voldoening. Het voelt bevrijdend om in beeld te kunnen uiten wat er in mij omgaat. Ik heb diverse teken- en illustratie cursussen gevolgd en blijf continu leren op dit gebied. Je vindt mijn unieke kaarten & illustraties bij Awarenest.

 Ik wil graag mensen bewust maken hoe belangrijk het is om op alle vlakken goed voor jezelf te zorgen. In mijn sessies en workshops nodig ik je uit om tijd voor jezelf te creëren, waarin je jezelf even onderdompelt in een luxe moment van zelfzorg en ontspanning. Een mindful moment van waar jij jouw body, mind en soul mee kunt voeden.

Bewust en duurzaam leven zijn onderwerpen waar ik me veel bezig houd. Door middel van mijn sessies, workshops en illustraties hoop ik jou daar ook mee te inspireren.

Onze sessies

Vind Sophie voor:

Yoga de luxe

Laat je verwennen met de bijzondere combinatie van yin-yang yoga en essentiële (aroma) olie. We ronden af met een heerlijk theemoment.

Voedingscoaching

Tijdens deze individuele sessies krijg je nieuwe inzichten en leer je hoe je met voeding voor je lichaam en geest kunt zorgen.

Illustraties

Ik maak unieke kaarten & illustraties en werk met diverse thema’s, stijlen en media.  Ik denk graag met jou mee met de wensen die jij voor ogen hebt.