Als mens willen we autonoom en tegelijkertijd verbonden zijn. Het lijken twee tegengestelde verlangens want als we heel eigen en eerlijk zijn, blijft de ander dan wel?

Waarachtig alles mogen voelen, respectvol en toch vurig mogen uiten en tegelijkertijd in relatie blijven met de ander dat is wat we tijdens de vervolgcursus ten volle zullen oefenen.

Dit vervolg bouwt verder op de eerste woedekrachtcursus van vijf avonden waarin we:
– Onze comfortbody hebben leren kennen
– Emoties vanuit een empathische blik hebben omarmd
– Onze triggers hebben ontdekt en leren ontmantelen
– Onze schaduwen meer belichaamd hebben
– Clearingsgesprekken hebben leren voeren
– Ons persoonlijk statuut hebben uitgewerkt en bekrachtigd
– En geproefd hebben van radical honesty

Nog meer woedekracht


Vanuit de deelnemers kwam de vraag of ze ook dingen kapot mochten knallen en zodoende ontstonden de smijtsessies die elke paar maanden plaatsvinden. Bijzonder hoeveel kracht er vrijkomt en hoe smijten een gevoel van vrijheid en opluchting geeft.

Daarnaast was er een verlangen om meer te oefenen. De deelnemers wilden wat ze geleerd hadden meer toepassen in het dagelijkse leven. Dus is er nu ook een vervolgcursus in woedekracht ontstaan waar de deelnemers met elkaar in het moment zullen oefenen in hun grenzen aangeven, hun verlangen uiten en hun vuur te tonen.

Tijdens de vervolgcursus gaan we aan de slag met wat we eerder hebben geleerd en bouwen we hierop verder, vandaar de noodzaak om de eerste cursus te volgen. We zullen Radical honesty gebruiken als basis voor deze cursus. Ik raad jullie aan het boek: Getting Real: Ten Truth Skills You Need to Live an Authentic Life van Susan Campbell te lezen.
Tijdens de sessies krijg je zoals altijd wat theorie mee en gaan we dan aan de slag. Je krijgt ook in deze cursus oefeningen uit Dynamic Emotional Integration, HeartIQ, Tantra en Radical Honesty.Wat je krijgt:


-Onredelijk mogen zijn
-Je vurige reactie eren en kanaliseren
-Warm contact in eerlijkheid
-Je eigenheid omarmen
-Je emoties bevrienden
-Het teveel aan schaamte loslaten
-Weerbaarheid
-Je trots voelen op wie je bent
-Waardering leren uiten
-Communiceren vanuit je hart
-Psycho-educatie: Theorie over trauma

We gaan in de cursus in het moment oefenen met onze woedekracht. Dat klinkt heel spannend en is het ook, maar ik zie het als mijn taak om weer voldoende veiligheid te creĆ«ren om dit mogelijk te maken. We bewegen op jullie tempo en bouwen geleidelijk op. Alles mag er zijn. Je mag jezelf ontdekken, dingen proberen en ‘messy’ zijn. We leren tijdens dit traject ook onze waardering voor elkaar te uiten.Opbouw van de vervolgcursus:


Deze cursus is voor jou als je meer van je vuur en eigenheid wil laten zien, je eerlijk wil leren uiten en geƫngageerd bent om alle vijf de sessies mee te doen. Het vervolgtraject vindt een maal per jaar plaats.

Ik verwelkom je graag op deze vurige reis!

Doe je mee? Aanmelden kun je hier.

Lieve groet!
Gitte