Woedekracht

 Luid leven vol vuur en zachtheid!

Cursus Woedekracht

Voel je krachtig, sprankelend, vurig. Ervaar al je kleuren en je assertieve eigenheid!

In dit traject laat ik je kennis maken met alle emoties en meer bepaald met je woede. Boosheid kent veel taboe, maar is ontzettend belangrijk. De energie en informatie in deze emotie helpt ons adequaat om te gaan met onze situatie. Als je deze energie weet te kanaliseren dan ben je assertief, charismatisch, geloofwaardig, begrensd en rechtvaardig.

Deze cursus is voor jou als jij temperamentvol bent en niet weet wat je met al deze kracht moet. Als je voelt dat deze kracht, om je staande te houden in de wereld, je ontbreekt. Deze sessies helpen je als je last hebt van woede-uitbarstingen of van implosies en je je steeds wil terugtrekken bij conflict. Of als je je overweldigd voelt door al het onrecht in de wereld. We gaan spelenderwijs onze relatie met woede onder de loep nemen en het constructief inzetten zodat jij de energie ervan kunt aanwenden om je eigen unieke weg te volgen in het leven!

Met allerlei technieken zoals lichaamswerk, Deep Democracy, Sacred Theater, Inquiry, Radical Honesty, Check-in, meditatie en emotieregulatie gaan we woede laten stromen op een toffe manier, waardoor het jou helpt in je zelfrespect en assertiviteit en anderen hun grenzen waarborgt. 

Met deze cursus gaan we op een vurige en veilige reis naar binnen en naar buiten!

Met de kracht van woede:

– Voel je je gehoord en gerespecteerd in interpersoonlijke relaties
– Leer je goed voor jezelf zorgen
– Weet je wie je bent en maak je een duidelijk onderscheid tussen je eigen noden en behoeften en die van anderen
– Je kunt neen zeggen tegen verwachtingen en vragen die betrekking hebben op je vrije tijd
– Je kunt een duidelijk onderscheid maken tussen mijn eigen emoties en die van anderen
– Je kunt aanwezig en gefocust blijven wanneer anderen kwaad zijn

Over mezelf

Ik ben Gitte Briffa, oprichter bij Awarenest en geef relatiecoaching en woedekrachtsessies bij Awarenest.

Ik ben Belg en heb Maltese roots. Maltezers zijn vaak heel vurige mensen. Luid en aanwezig zijn is geen taboe in Malta. 
Als Belg heb ik meerdere keren gehoord dat ik niet te luid moet zijn. Ik werd viswijf genoemd. Ik stak mijn vuur weg en werd daardoor heel onzeker en verlegen. Jammer! Want dit vuur is zo handig en nodig in de wereld. Het heeft me vele jaren, vele workshops en sessies gekost om mijn innerlijke viswijf weer te omarmen. Ik zie dat dit vuur me veel brengt als ondernemer, in mijn (intieme) relaties en in mijn familiesysteem. In deze emotie zit veel levenskracht die je assertief maakt, charismatisch, begrensd en heel eigen.

Ik weet hoe spannend en moeilijk het is om deze kracht aan te mogen wenden. Tijdens deze sessies geef ik daarom stapje per beetje toegang tot je vuur en leer je de vuurbal die er uit komt kanaliseren zodat het je helpt in je dagelijkse leven.

Als we woede in ons kunnen opmerken en goed weten te kanaliseren, kunnen we de energie ervan gebruiken om grenzen te stellen. Als we stevige grenzen hebben kunnen we als individu genieten van samenleven met anderen. We weten wie we zijn en wat belangrijk is voor ons. Je verliest je niet bij de ander. Als we voelen dat er geen ruimte is voor onze eigenheid en grenzen dan worden we apathisch. In deze sessie maken we ruimte om je relatie ten opzichte van woede te onderzoeken, leer je over hoe woede werkt, wat het je wil zeggen en hoe je woede kunt inzetten om je grenzen en waarden te laten respecteren door anderen.

Woede is een belangrijke basis voor al onze andere emoties. Door de krachtige zorg van de bodyguard die woede is, kunnen we ook beter omgaan met afgunst, verdriet, angst, jaloezie, rouw, etc.

 Data en inschrijving cursus Woedekracht I

Data en inschrijving Woedekracht I voorjaar 2024

– Dinsdag 23 januari
– Dinsdag 30 januari
– Dinsdag 13 februari
– Dinsdag 20 februari
– Dinsdag 27 februari

Steeds van 19.15 uur tot 21.45 uur
Tarief: 275 euro
Locatie: Oudegracht, Werf 5, Utrecht

Schrijf je hier in voor de Woedekrachtcursus.

 

Graag tot dan!
Gitte Briffa

 

 

 

 

 

Onze sessies

Vind Gitte voor:

Woedekracht

 Ontdek je kracht, assertiviteit, vitaliteit en charisma met de woedekrachtcursus. Leer jezelf kennen, goed voor jezelf zorgen en jezelf meer, eerlijker en steviger uit te drukken. 

Burn-out begeleiding

  Een burn-out markeert een kruispunt in je leven. Een punt om het anders te doen, want de patronen voorheen die werken niet meer. Met deze begeleiding begrijp je waarom je uitgeblust bent en bewegen we op jouw tempo naar vitaliteit en zinvolheid.

Relatie coaching

Intimiteit en verbinding is iets wat we allemaal willen, maar dat maakt het niet evident. Krijg inzicht in relatie- en communicatiepatronen  en leer technieken die je helpen om een warme vreugdevolle connectie aan te gaan.