Zelfzorg is een belangrijke luxe.

 Op alle vlakken goed voor jezelf te zorgen is een kunst. Ik help je daar graag bij. 

Wellness Yoga

Ik ben Sophie Schaay, yogadocent, plantaardige voedingsdeskundige en illustrator.

Ik geef een combinatie van verschillende soorten yoga: yin yoga, hatha yoga & yoga nidra aangevuld met ademhaling- en ontspanningsoefeningen.

In mijn yogalessen ontdek je innerlijke rust, leer je je grenzen herkennen en kom je dichter bij je gevoel om datgene te gaan vinden waar je gelukkig van wordt.

Ik wil graag mensen bewust maken hoe belangrijk het is om op alle vlakken goed voor jezelf te zorgen. In mijn sessies en workshops nodig ik je uit om tijd voor jezelf te creëren, waarin je jezelf even onderdompelt in een luxe moment van zelfzorg en ontspanning. Een mindful moment van waar jij jouw body, mind en soul mee kunt voeden.

Hieronder lees je in het kort mijn achtergrond, waar ik me in heb verdiept en wat ik belangrijk vind.

Ik ben in 2016 afgestudeerd als natuurvoedingskundige aan het Kraaijbeekerhof in Driebergen. Van kleins af aan was ik al geboeid door heerlijk eten en in de jaren erna groeide deze interesse in een gezonde plantaardige lifestyle.

Ik heb mijn yoga opleiding gevolgd bij Rise & Shine Yoga op het magische en spirituele eiland Ibiza. In de zomer van 2018 ben ik daar afgestudeerd als gecertificeerd yogadocent. Ik zie yoga en meditatie als een mooi dagelijks ritueel om balans te vinden in de hedendaagse drukte.

Creatief bezig zijn is iets wat ik sinds mijn kindertijd al geweldig vond om te doen. Met name illustreren, geeft me heel veel voldoening. Het voelt bevrijdend om in beeld te kunnen uiten wat er in mij omgaat. Ik heb diverse teken- en illustratie cursussen gevolgd en blijf leergierig op dit gebied. Je vindt mijn unieke kaarten en illustraties bij Awarenest.

De ideeën en visie van Awarenest sluiten nauw aan bij mijn eigen visie. Bewust- en duurzaam leven en persoonlijke ontwikkeling zijn onderwerpen waar ik me ook veel bezig houd. Het voelde dan voor mij dan ook als een mooie kans om mijn expertise en talent hier tevoorschijn te laten komen en een eer om bij deze soulspace te mogen aansluiten. Door middel van mijn sessies, workshops en illustraties hoop ik jou ook bij Awarenest hiermee te kunnen inspireren.

Onze sessies

Vind Sophie voor:

Wellness Yoga

Laat je verwennen met de bijzondere combinatie van yin-yang yoga en essentiële (aroma) olie. We ronden af met een heerlijk theemoment.

Voedingscoaching

Tijdens deze individuele sessies krijg je nieuwe inzichten en leer je hoe je met voeding voor je lichaam en geest kunt zorgen.

Illustraties

Ik maak unieke kaarten & illustraties en werk met diverse thema’s, stijlen en media.  Ik denk graag met jou mee met de wensen die jij voor ogen hebt.