Quiet the mind
and the soul
will speak

Admar De Bruin

Admar De Bruin, onze theemeester weet als geen ander een zensfeer te creëren met zijn prachtige theekopjes, sierlijke bewegingen en serene stilte.

Tijdens deze sessie zul je authentieke Chinese thee drinken, op ceremoniële wijze. Je zult een vriendelijke uitnodiging voelen om te ontspannen en alle stress los te laten.

De thee wordt wordt volgens de Chinese traditie geserveerd. Tijdens de thee zijn we stil, maar je zintuigen krijgen de kost met alles wat er te beleven en proeven is. Het is als meditatie in beweging. Na anderhalf uur eindigen we de ceremonie met een check-in. Dit doen we ‘HeartIQ style’ en wordt van tevoren uitgelegd.

Dit hele ritueel zorgt dat je de week los kunt laten en met een open hart het weekend in kunt gaan.

We zullen op de grond zitten met meditatiekussens of backjacks, dus raden we je aan comfortabele kleding te dragen. Dekens, wollen matjes en kussen worden voor jou voorzien.

Met dit filmpje kun je al kennismaken met Admar en leer je over de verschillende manieren waarop je thee kunt zetten.

 

Graag tot dan!

Onze sessies

Vind Admar voor:

Theeceremonies

Met een theeceremonie kom je op een diepere laag van ontspanning.
Tijdens deze sessies kun je vanalles ervaren: stilte, leegte, een bruisende creativiteit, schoonheid, een vakantiegevoel.
Je krijgt anderhalf uur lang bijzondere oude Chinese thee te drinken die op een gracieuze manier geserveerd wordt door Admar.

Tea & Supplies

Wil je thuis genieten van deze bijzondere thee? Admar verkoopt bijzondere Chinese theesoorten en alle benodigdheden om zelf theeceremonies te organiseren.