Samen kunnen we zoveel meer.

De prachtige uniciteit van het individu in een rijk geheel brengen.

Relatiecoaching

 Ik ben oprichtster van Awarenest en ben gespecialiseerd in relatiecoaching.

Wanneer je samenwerkt met een relatiecoach is het ook, net als in je intieme relaties belangrijk dat je een klik voelt. Daarom vertel ik je over mijn ervaring en mijn visie, zodat je een beeld kunt krijgen van hoe ik naar relaties kijk en hoe we te werk zullen gaan in de relatiesessies.

Voor mij zijn de grootste voordelen van een relatie dat je van elkaar geniet, jezelf beter leert kennen en een sterk team kunt vormen om samen in de wereld te staan. Met je geliefde kun je in contact komen met je gevoeligheid en openheid waardoor je de schoonheid van het leven beter binnen kunt laten. Bij elkaar kun je innerlijke rust cultiveren waardoor je helemaal jezelf kunt zijn en mag ontspannen. Via de ander kun je ook meer je eigenheid gaan ontdekken, voelen dat het goed zit tussen jullie en van daaruit je eigen ding doen in de wereld. Vrijheid in warme verbinding, daar wil ik met jullie naartoe.

We kennen heel goed de relaties waar we voor ons geluk heel afhankelijk zijn van de ander of dat we allebei heel onafhankelijk willen zijn en het moeilijk vinden ons kwetsbaar op te stellen. Waar ik met jullie naar wil bewegen is een interdependente relatie. Waar je de voordelen van onafhankelijkheid  en afhankelijkheid samenbrengt door dicht bij jezelf te blijven en toch te verbinden. Zo blijf je heel eigen in je relatie en voel je meer aantrekkingskracht. Je gaat veel minder versmelten tot een eenheid  waar je jezelf verliest, maar samen smelten. Bij elkaar thuiskomen en je eigenheid blijven voelen. Een heerlijke toestand die je in je intieme relatie kunt bekomen.

Door meer openheid in je relatie te creëren leer je elkaar en jezelf elke dag beter kennen. Je krijgt van mij de tools om je te verwonderen over jezelf en jullie liefde zodat je relatie levendig blijft. 

Beluister hier de podcastaflevering over mijn relatie. Wij zijn al acht jaar verliefd en genieten ontzettend van onze relatie. Door elke gemoedstoestend en conflict bewegen we heen en gebruiken de communicatietechnieken die ik jullie mee zal geven.

Je kunt bij mij terecht voor individuele- en koppelsessies voor de volgende vragen:

-Hoe komt dat we steeds ruzie maken over hetzelfde?
-Hoe beweeg ik vlot door conflicten?
-Hoe kan ik me vrijer voelen in mijn relatie?
-Hoe voorkom ik sleur of hoe geraken we hieruit?
-Ik twijfel,  wil ik uit elkaar gaan of samenblijven?
-Waarom loop ik steeds tegen dezelfde patronen aan in mijn relaties?
-Hoe leer ik liefde, aandacht, steun, complimenten ontvangen?
-Hoe ga ik om met onze emoties?
-Hoe kan ik mijn relatie verdiepen? 
-Hoe kunnen we weer verliefd worden?
-Hoe houden we onze relatie levendig?

Met mijn sessies wil ik een duurzaam effect bekomen. Daarom geef ik jou of jullie psycho-educatie in Transactionele Analyse, Dynamic Emotional integration, Heart-IQ, Radical Honesty,Tantra en lichaamswerk. Je  krijgt effectieve handvatten in communicatie, relatie- en emotionele dynamieken die ik zelf ook dagelijks toepas en langdurig effect hebben.

In een kosteloos intakegesprek (telefonisch of in de Awarenest praktijkruimte) gaan we in gesprek na jij of jullie tegenaan lopen en wat je graag zou willen bereiken met deze coaching. Afhankelijk van je situatie kunnen we een traject starten van 3,5 of 10 sessies. Een individuele sessie kost 80 euro inclusief btw. Een sessie voor koppels duurt 2,5 uur en kost 125 euro incl btw.

Neem hier contact op met Gitte Briffa

 

Onze sessies

Vind Gitte voor:

Check-in

 Met een check-in nodig ik je uit om te voorschijn te komen met dat wat er in het huidige moment speelt. Door het delen van je innerlijke wereld ervaar je verbinding en ontspanning.

Burn-out begeleiding

  Een burn-out markeert een kruispunt in je leven. Een punt om het anders te doen, want de patronen voorheen die werken niet meer. Met deze begeleiding begrijp je waarom je uitgeblust bent en bewegen we op jouw tempo naar vitaliteit en zinvolheid.

Relatie coaching

Intimiteit en verbinding is iets wat we allemaal willen, maar dat maakt het niet evident. Krijg inzicht in relatie- en communicatiepatronen  en leer technieken die je helpen om een warme vreugdevolle connectie aan te gaan.