Samen kunnen we zoveel meer.

De prachtige uniciteit van het individu in een rijk geheel brengen.

Gitte Briffa

Ik ben oprichtster van Awarenest, politicoloog en tantrika.

Stel je voor: een wereld vol mensen die zich geborgen voelen, die zichzelf steeds beter leren kennen, hun lichaam en emoties kunnen voelen en begrijpen en vanuit die stevige bedding en rust hun eigen stem weten uit te drukken! Dat we elkaar horen, erkennen, ruimte geven en dit ook van anderen mogen ontvangen.

Dit beeld inspireert me dagelijks. Omdat ik geloof dat die zelfkennis en geborgenheid een innerlijke rust geeft die ook onze aarde rust geeft. Wat ik zie is namelijk dat we ons te pletter werken en ons niet genoeg de vraag stellen waarom we het zo hebben ingericht. Wat ik zie is dat we eindeloos consumeren omdat we niet weten hoe we om moeten met onze innerlijke onrust. Wat ik zie dat we elkaar onbedoeld pijn doen omdat we niet goed weten te communiceren en verbinden. Ik geloof dat we niet moeten uitsluiten van dat ‘wat niet werkt’. Maar juist moeten insluiten van sterke emoties, weerstand, verslaving, burn-out, pijn, polarisatie, etc. Het heeft ons iets te zeggen. Hoe zou het zijn om alles aspecten van het mens zijn te omarmen, en met bewustzijn en gevoeligheid  te laten stromen? Hoe zou het zijn als we de kleurrijke waaier van ons  innerlijke leven vol mochten uitdrukken?

In mijn werk begeleid ik je om je eigen flow te vinden en je emotionele reikwijdte te vergroten. Ik geef je effectieve handvatten in communicatie, relatie- en emotionele dynamieken. Zodat je wendbaar kunt omgaan met de situatie en toch dicht bij jezelf blijft.

 

Onze sessies

Vind Gitte voor:

Check-in

 Met een check-in nodig ik je uit om te voorschijn te komen met dat wat er in het huidige moment speelt. Door het delen van je innerlijke wereld ervaar je verbinding en ontspanning.

Burn-out begeleiding

  Een burn-out markeert een kruispunt in je leven. Een punt om het anders te doen, want de patronen voorheen die werken niet meer. Met deze begeleiding begrijp je waarom je uitgeblust bent en bewegen we op jouw tempo naar vitaliteit en zinvolheid.

Relatie coaching

Intimiteit en verbinding is iets wat we allemaal willen, maar dat maakt het niet evident. Krijg inzicht in relatie- en communicatiepatronen  en leer technieken die je helpen om een warme vreugdevolle connectie aan te gaan.