‘You have the permission to sparkle!’

Playing dress-up  is a proces full of self-discovery and joy!

Dress Your Soul

Ik ben Identity Coach en Kledingpsycholoog

Als je me op mijn 21ste, na mijn bachelor Public Relations, zou gezegd hebben wat ik vandaag doe dan zou ik eens hard gelachen hebben. 
Niks, maar dan ook niks wees erop dat ik communicatiespecialist, identity coach, team facilitator, business consultant, expert in leadership coaching en kledingpsychologie zou worden. 
JA! Ik ben een veelzijdige vrouw ;-))) en liefst van al wil ik graag ALLES, niet hoeven kiezen dus, niet bezig zijn met een ‘ideale klant’. 
Ik creëer vanuit een plek die helemaal juist voelt, want dan kan alles stromen, voor mij én voor jou.
‘Mijn’ rode draad om te creëren is super duidelijk : mensen en hun kleren, de manier ontrafelen waarop we in interactie gaan met onszelf, onze kleding, met elkaar en met onze planeet, dat is wat me drijft. 
Mensen begeleiden die bewust(er) in hun leven willen staan, zodat ze kunnen kiezen en stappen zetten op weg naar meer vrijheid, meer vreugde, meer geluk en -vooral- meer échtheid. 

Mijn toolbox en mijn jarenlange levenservaring maken het mogelijk om voor jou een ‘op maat gemaakte’ begeleiding uit te werken. Net zoals in de haute couture het geval is, met het mooiste materiaal ;-). 
Hoe ik dit doe is altijd in samenspraak met jou, de vorm wordt uniek, net zoals jij.
Zoals bij een op maat gemaakt kledingstuk. Het doel is dat het helemaal op je lijf geschreven past zodat jij kan stralen, je met een stevige zachtheid en vol zelfvertrouwen, in een gepaste outfit je wereld mag vorm geven. 
Een wereld waarvan jij in eerste instantie innerlijke vreugde bij voelt.

Een aantal van mijn producten onder de loep:

LeaderChic – making leadership visible

Met kleding bevinden we ons op het snijvlak tussen authenticiteit en verbinding.
LeaderChic focust op beiden. Hoe kan jij je echtheid laten zien en je kleding als verbindingsbrug inzetten ?
Wat vertel je met je kleding ? En wat laat je van jezelf zien ?
Charisma, authenticiteit en leiderschap zijn sterk met elkaar verbonden !

De belangrijkste bouwstenen van een exclusieve, individuele sessie LeaderChic bestaan uit :
– Kleerkastanalyse: jouw kleerkast is de spiegel van je leven. Hij is uniek, net als jij. Ik lees samen met jou het verhaal dat je kleerkast vertelt. We gaan na of dit verhaal nog steeds klopt met wie jij vandaag bent en met wat jij (als professional) wil uitstralen. We gaan op zoek naar nieuwe, beter bij je passende combinaties met je huidige kledingstukken en kijken na of er een bepaald stuk ontbreekt waarmee je extra combinaties kan maken. Zo zorgen we voor bewuster consuminderen.

 – Je essentie in beeld: tijdens dit onderdeel gaan we op zoek naar jouw essentie, naar de waarden die voor jou belangrijk zijn en die je graag zichtbaar wil maken. Een LeaderChic-sessie is een bewustwordingsproces waardoor consistente communicatie ontstaat. Je communiceert subtiel en moeiteloos. Je straalt authenticiteit uit. Authenticiteit charmeert en inspireert, zoals  charismatische leiders doen. Je ownt je kleding. 

-Personal Shopping
We gaan samen winkelen, je ontdek nieuwe adresjes,  ik deel je al mijn inzichten, geef je praktische en onmiddellijk toepasbare handvatten mee, zodat jij je eigen stylist kan worden. Ik toon je hoe je jouw persoonlijkheid zichtbaar maakt in je outfit zonder in te boeten aan professionele uitstraling en geef je mijn technische kennis door.

Dress your soul – Playing dress-up  is a proces full of self-discovery and joy!  

Hoe meer kleren – hoe meer vreugd 😉 
Voor deze workshop (max. 6pers) word je van harte uitgenodigd mét je koffer vol kleding. 
Het wordt een gezamenlijk, gezellig ontdekkingsproces, een namiddag gevuld met verassingen en ontdekkingen. Met nieuwigheden over jezelf ;-), tips en weetjes over kleuren en kledingstijlen. Je leert niet alleen veel over jezelf en welke boodschap jouw outfit te vertellen heeft, je krijgt ook praktische en onmiddellijk toepasbare handvatten mee om na de workshop je eigen stylist te worden. 
We doen een imago check, we ontrafelen kleding en leren hoe we onze outfit als communicatiemiddel kunnen inzetten om échte verbindingen te maken en authentiek over te komen. 
We brengen je essentie aan de oppervlakte en we vertalen ze in je outfit zodat jij de vreugde kan ervaren om gezien te worden voor wie je helemaal, écht, in essentie bént.

Dress your soul kan zowel privé (vrijgezellen, verjaardag, feestje) als op de werkvloer (teamactiviteit)  worden aangeboden. Want ‘playing dress-up is a proces full of self-discovery and joy’ !
Deze fijne manier van samen ZIJN wordt eveneens regelmatig door Awarenest en Dress-hub aangeboden – check hier het agenda !

Personal Shopper – you have the permission to sparkle !
Fashion is what you buy – style is how you wear it. Wanneer ik je als personal shopper begeleid maken we eerst wat tijd om je essentie, wat je graag van jezelf wil laten zien, je beoogde kledingboodschap en de context waarin jij deze nieuw te shoppen kleding wil dragen, in kaart. Zo krijgen we de perfecte richtingaanwijzer. 
We laten ons niet beïnvloeden door wat mode aan iedereen wil voorschrijven. We gaan op zoek naar jouw unieke stijl. Een stijl die jouw verhaal vertelt, een stijl waar jij helemaal warm en blij van wordt. Een outfit die je essentie, je persoonlijkheid onderbouwt én ondersteunt.
Reken op een aantal uur tips en weetjes over jezelf en je kleding(uitstraling), praktische en onmiddellijk toepasbare handvatten, een gezellige, leerrijke en wellicht ook ver-rijkende babbel. 

Zowel voor shopaholics, vrouwen met veel ambitie, mannen met weinig tijd, anti-shoppers, nieuwsgierige individuen, of koppels…maw.  iedereen die het beu is om niet gezien te worden voor wie hij/zij is en zichzelf de toelating geeft  om vanaf nu te stralen !

Onze sessies

Vind Hilde voor:

Leader Chic

Hoe kan jij je echtheid laten zien en je kleding als verbindingsbrug inzetten ?
Wat vertel je met je kleding ? En wat laat je van jezelf zien ?
Charisma, authenticiteit en leiderschap zijn sterk met elkaar verbonden.

Dress Your Soul

We doen een imago check, we ontrafelen kleding en leren hoe we onze outfit als communicatiemiddel kunnen inzetten om échte verbindingen te maken en authentiek over te komen. 
We brengen je essentie aan de oppervlakte en we vertalen ze in je outfit zodat jij de vreugde kan ervaren om gezien te worden voor wie je helemaal, écht, in essentie bént.

Personal Shopping

Wanneer ik je als personal shopper begeleid maken we eerst wat tijd om je essentie, wat je graag van jezelf wil laten zien, je beoogde kledingboodschap en de context waarin jij deze nieuw te shoppen kleding wil dragen, in kaart. Zo krijgen we de perfecte richtingaanwijzer. We gaan op zoek naar jouw unieke stijl