Hervind je eigenheid en energie.

Maak contact met je eigen bedding, eer je eigen tempo en uniciteit.

Burn-out Begeleiding

Mijn naam is Gitte Briffa. Ik ben de oprichtster van Awarenest, politicoloog en tantrika.

Ik zie een burn-out als een belangrijk kruispunt in het leven. Je lijf communiceert met je dat het zo niet langer kan. De diepgegraven patronen die je door je opvoeding en onbewust door je cultuur hebt meegekregen dienen je niet langer. Je lijf houdt op, je emoties houden je tegen normaal mee te draaien in het leven.

In 2015  had ik een burn-out en ben daar duurzaam van hersteld. Ik wilde het niet een tweede keer meemaken en ben daardoor op een diepe innerlijke reis gegaan om de oorzaak aan te pakken. Ik wil je graag begeleiden in deze reis naar binnen en ook weer naar buiten zodat je je nieuwe ik weer vol in de wereld kunt zetten. Op jouw tempo. Op jouw manier!

In deze burn-outcoaching begeleid ik jou naar binnen en kijken we wat jou zo uitgeput heeft. Is er iets in je omgeving waar je halt tegen wil zeggen? Is er eigen gedrag dat je niet langer dient en los wil laten? 
We bekijken wat de stand is van je energiebatterij en creëren ruimte in je leven zodat je kunt rusten en herstellen. Je krijgt alle ruimte om te delen en ik zal je uitnodigen om nog meer ruimte in te nemen. Zodat je ook deze ruimte, rust en eigenheid meeneemt in je dagelijkse leven.

In mijn werk begeleid ik je om je eigen flow te vinden en je emotionele reikwijdte te vergroten. Zodat je als een waaier mag ontvouwen en je eigenheid en dus ook je grenzen mag omarmen. Ik geef je effectieve handvatten in communicatie, relatie- en emotionele dynamieken. Zodat je wendbaar kunt omgaan met de situaties in je werk- en privéleven.

Ik geef je psycho-educatie in Transactionele Analyse, Dynamic Emotional integration, Heart-IQ, Tantra en lichaamswerk.

Vragen waar je bij mij met terecht kunt zijn:
-Hoe ontstaat een burn-out en wat is het?
-Hoe krijg ik mijn energie terug?
-Hoe kan ik met stress omgaan?
-Hoe kanaliseer ik mijn emoties?
-Hoe kan ik ontspannen?
-Hoe vind ik een nieuwe werkbalans?
-Hoe volg ik mijn eigen weg?
-Hoe stel ik grenzen bij werkgevers, collega’s en partner?
-Hoe voorkom ik een nieuwe burn-out?
-Hoe communiceer ik mijn grenzen, verlangens en behoeftes?

In een kosteloos intakegesprek (telefonisch of in de Awarenest praktijkruimte) gaan we in gesprek na waar jij je precies bevindt in je burn-out proces, waar je tegen aan loopt en wat je graag zou willen bereiken met deze coaching. Afhankelijk van je situatie kunnen we een traject starten van 6,8,10 sessies.

Neem hier contact op met Gitte Briffa.

 

Onze sessies

Vind Gitte voor:

Burn- out Begeleiding

  Een burn-out markeert een kruispunt in je leven. Een punt om het anders te doen, want de patronen voorheen die werken niet meer. Met deze begeleiding begrijp je waarom je uitgeblust bent en bewegen we op jouw tempo naar vitaliteit en zinvolheid.

Woedekracht

   Geef ruimte aan je vuur en grenzen met mijn woedekrachtcursus of een-op-een begeleiding. Ik leer je emoties bevrienden, je kracht voelen, je grenzen te uiten, je triggers ontmantelen en radicaal eerlijk te communiceren.

Relatie coaching

Intimiteit en verbinding is iets wat we allemaal willen, maar dat maakt het niet evident. Krijg inzicht in relatie- en communicatiepatronen  en leer technieken die je helpen om een warme vreugdevolle connectie aan te gaan.