Onze workshops en sessies

Ontdek je levendigheid en hoe een fijn mens je bent, met de verschillende sessies die we bij Awarenest bieden! 

Sessies in Januari

Conscious Complaining

Met deze 30 minuten doorbreek je je dag en creëer je flow. We hebben geleerd om geluk na te jagen en steeds opgewekt te zijn. Dit maakt dat je andere emoties moet onderdrukken. Door klagen uit de schaduw te halen en heel bewust in te brengen, voel je je levendig, opgelucht en verbonden.

Elke maandag
13.15 tot 14.00 uur
Met Gitte Briffa

Focusing Therapiegroep

Vind je innerlijke kompas en versterk het signaal. Je leert beter te begrijpen wat onbewust bij je speelt. Tijdens deze sessies leer je Focusing, een techniek die houvast en richting geeft in verschillende situaties.

Vier dinsdagen
9.30 uur tot 11 uur
Met Nicola Bogaarts

Yoni-Talk

In de Yoni-talks onderzoeken we met gelijkgestemde vrouwen onze seksualiteit in een vaste relatie. We gebruiken daarvoor de dialoog als gespreksvorm. Deze sessies gaan steeds over een andere thema en vinden elke derde maandag van de maand plaats.

Dinsdag 26 januari
20.00 tot 22.00 uur
Met Roos Moll & Gitte Briffa

Intiem & Samen vrij

In januari start er een verdiepend traject voor koppels om te ervaren hoe een liefdesrelatie een prachtige spiegel is waardoor je zelf kunt openbloeien.
Met dit traject krijg je vanalle oefeningen die je heel je relatie kunt inzetten om te spreken vanuit je hart, in contact te komen met je lijf en je verlangens zodat je conflicten kunt oplossen, je intimiteit kunt vergroten en je je duurzaam kunt verbinden met de persoon van wie je zoveel houdt.

Elke donderdag
20.00 tot 22.00 uur
Met Gitte Briffa

Laat je hele waaier zien!

Met de grootste zorg en toewijding begeleiden we je in zelfkennis en expressie.

Je liefde verklaren, moeilijke gesprekken hebben, spannende keuzes maken, passievol werken, lekker in je vel voelen, voor jezelf zorgen, grenzen stellen, en met rust en stilte in jezelf kunnen zijn. Dat zijn enkele thema’s waar je bij ons  team voor terecht kunt. In groepssessies of in een-op-eengesprekken.