Onze workshops en sessies

Ontdek je levendigheid en hoe een fijn mens je bent, met de verschillende sessies die we bij Awarenest bieden! 

Sessies in november

Yoni-Talk

In de Yoni-talks onderzoeken we met gelijkgestemde vrouwen onze seksualiteit in een vaste relatie. We gebruiken daarvoor de dialoog als gespreksvorm. Deze sessies gaan steeds over een andere thema en vinden elke derde maandag van de maand plaats.

Maandag 16 november
20.00 tot 22.00 uur
Met Roos Moll & Gitte Briffa

Conscious Complaining

Met deze 30 minuten doorbreek je je dag en creëer je flow. We hebben geleerd om geluk na te jagen en steeds opgewekt te zijn. Dit maakt dat je andere emoties moet onderdrukken. Door klagen uit de schaduw te halen en heel bewust in te brengen, voel je je levendig, opgelucht en verbonden.

Elke maandag
13.30 tot 14.00 uur
Met Gitte Briffa

Focusing Therapiegroep

Vind je innerlijke kompas en versterk het signaal. Je leert beter te begrijpen wat onbewust bij je speelt. Tijdens deze sessies leer je Focusing, een techniek die houvast en richting geeft in verschillende situaties.

Vier dinsdagen
9.30 uur tot 11 uur
Met Nicola Bogaarts

Breathwork

Ga op innerlijke reis met de krachtige tool die je adem is en de  prachtige ondersteunde woorden van Lo die je gidsen. De verbonden ademhaling is een krachtige, liefdevolle en zelfhelende ademhalingsmethode om stagnerende sensaties weer te laten stromen. 

Elke dinsdag
19.30 uur tot 21.00 uur
Met Lo Hermsen

Letting Love Lead

Group gatherings in English for people who want to follow their dreams of helping others. The support from the circle will fuel your dream to become a coach, speaker, author, etc.

Every wednesday
8 pm-10 pm
With Geoff Newton

Yoga de Luxe

Laat je verwennen met de
bijzondere combinatie van yin-yang yoga en essentiële (aroma) olie.
We ronden af met een heerlijk theemoment.

Elk vrijdag
8.45 uur tot 10 uur
Met Sophie Schaay

Sessies in december

Yoni-Talk

In de Yoni-talks onderzoeken we met gelijkgestemde vrouwen onze seksualiteit in een vaste relatie. We gebruiken daarvoor de dialoog als gespreksvorm. Deze sessies gaan steeds over een andere thema. Het onderwerp van deze dialoog is: bewustzijn van de eigen grenzen. Wees van harte welkom in deze open zoektocht!

Maandag 21 december
20.00 tot 22.00 uur
Met Roos Moll & Gitte Briffa

Laat je hele waaier zien!

Met de grootste zorg en toewijding begeleiden we je in zelfkennis en expressie.

Je liefde verklaren, moeilijke gesprekken hebben, spannende keuzes maken, passievol werken, lekker in je vel voelen, voor jezelf zorgen, grenzen stellen, en met rust en stilte in jezelf kunnen zijn. Dat zijn enkele thema’s waar je bij ons  team voor terecht kunt. In groepssessies of in een-op-eengesprekken.